Quiz: General Knowledge

161. The world’s highest mountain is
(A) Mount Everest
(B) K2
(C) Kangchenjunga
(D) Nanga Parbat

162. The highest peak of the Mount Everest is located along the border of
(A) China and India
(B) China and Pakistan
(C) China and Nepal
(D) India and Pakistan

163. The world’s second highest mountain is
(A) Mount Everest
(B) K2
(C) Kangchenjunga
(D) Nanga Parbat

164. The highest peak of the K2 is located along the border of
(A) China and India
(B) China and Pakistan
(C) China and Nepal
(D) India and Pakistan

165. The “El Valle de la Luna” means
(A) Valley of the Moon
(B) Colour of the Moon
(C) Valley of the Mars
(D) Colour of the Mars

166. The El Valle de la Luna (Valley of the Moon) is located in the
(A) Antarctica Desert
(B) Atacama Desert
(C) Sahara Desert
(D) Gobi Desert

167. The Valley of the Moon is located in
(A) Argentina
(B) Brazil
(C) Chile
(D) Hungary

168. The surface of El Valle de la Luna in the Atacama Desert looks like the surface of the
(A) Grass
(B) Mars
(C) Water
(D) Moon

169. Near Antofagasta, Chile the surface of the Atacama Desert looks like the surface of the
(A) Moon
(B) Grass
(C) Water
(D) Mars

170. The Gobi desert is located in
(A) China and Pakistan
(B) China and India
(C) China and Mongolia
(D) China and Russia

ANSWERS: MCQS GENERAL KNOWLEDGE
161. A
162. C
163. B
164. B
165. A
166. B
167. C
168. D
169. D
170. C
General Knowledge Quiz (171 — 180)
General Knowledge Quiz (151 — 160)
Home: General Knowledge Quiz